حماسه 9 دی از دیدگاه رهبر معظم

9 دی؛ نماد میثاق مردم با رهبری

9 دی در کلام رهبر معظم انقلاب

روزهای سال، به‌طور طبیعی و به خودی خود همه مثل یکدیگرند؛ این انسان‌ها هستند، این اراده‌ها و مجاهدت‌هاست که روزی را از میان روزهای دیگر برمی‌کشد و آن را مشخص، متمایز و متفاوت می‌کند و مثل پرچمی نگه می‌دارد تا راهنمای دیگران باشد.

 
 

روز عاشورا، دهم محرم، فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این حسین بن علی(ع) است که به این روز جان و معنا می دهد و او را تا عرش بالا می برد؛... روز نوزدهم دی هم همین جور است، روز 9 دی امسال هم از همین قبیل است. 9 دی با 10 دی فرقی ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت ـ که آن حرکت برخاسته از همان عواملی است که نوزدهم دی قم را تشکیل داد، یعنی برخاسته از بصیرت، دشمن شناسی، وقت شناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است ـ روز 9 دی را هم متمایز می کنند. مطمئن باشید روز 9 دی امسال هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزی شد. شاید به یک معنا بشود گفت در شرایط کنونی که شرایط غبارآلودگی فضاست این حرکت مردم اهمیت مضاعفی داشت؛ کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی(ع) را می بیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.

بیانات در دیدار مردم قم در سالگرد قیام نوزدهم دی ماه 19 / 10 / 1388

***

قوی ترین و آخرین ضربه را ملت در روز 9 دی و 22 بهمن وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن کار عظیمی بود؛ 9 دی هم همین جور. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رای داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلا به آنها خوشبین هم بودند تجدیدنظر کردند؛ فهمیدند که راه انقلاب این است، صراط مستقیم این است. در 22 بهمن، ملت همه با یک شعار وارد میدان شدند. خیلی تلاش کردند شاید بتوانند بین ملت دودستگی ایجاد کنند؛ اما نتوانستند و ملت ایستاد. این پیروزی ملت بود. از بیست و دوم خرداد تا بیست و دوم بهمن، هشت ماه، یک فصل پرافتخار و پرعبرتی برای ملت ایران بود؛ این یک درس شد. آگاهی جدیدی به وجود آمد. فصل تازه ای در بصیرت ملت ایران گشوده شد. این زمینه بسیار مهمی است. باید بر اساس این زمینه حرکت کنیم.

بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی 1 / 1 / 1389

***

راز ماندگاری این انقلاب، اتکای به ایمان هاست؛ اتکای به خداست. لذا شما می بینید آن روزی که توده عظیم مردم در سراسر کشور احساس کنند دشمنی ای متوجه انقلاب است، احساس کنند دشمنی جدی ای وجود دارد، بدون فراخوان حرکت می کنند، می آیند. روز 9 دی شما دیدید در این کشور چه اتفاقی افتاد و چه حادثه ای پیش آمد. دشمنان انقلاب که همیشه سعی می کنند راهپیمایی های میلیونی را بگویند چند هزار نفر آمده اند، تحقیر کنند، کوچک کنند اعتراف کردند و گفتند در طول این 20 سال، هیچ حرکت مردمی ای به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است؛ این را نوشتند و گفتند. آن کسانی که سعی در کتمان حقایق درباره جمهوری اسلامی دارند، این را گفتند. علت چیست؟ علت این است که مردم وقتی احساس می کنند دشمن در مقابل نظام اسلامی ایستاده است، می آیند توی میدان. این حرکت ایمانی است، این حرکت قلبی است؛ این چیزی است که انگیزه خدایی در آن وجود دارد؛ دست قدرت خداست، دست اراده الهی است؛ این چیزها دست من و امثال من نیست. دل ها دست خداست. اراده ها مقهور اراده پروردگار است. وقتی حرکت خدایی شد، برای خدا شد، اخلاص در کار بود، خدای متعال این جور دفاع می کند.

بیانات در دیدار فرمانده و پرسنل نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران 19/ 11/ 1388

***

ژحضور مردم در حوادث بزرگ و مهم و اعلان موضعی که می کنند مثل راهپیمایی مهم بیست و دوم بهمن، که واقعا یک پدیده عظیمی بود در تاریخ انقلاب در این شرایط و با این اوضاع و احوال و قبل از آن، حضور مردم در خیابان ها در سراسر کشور در 9 دی بدون این که علما و راهنمایان معنوی مردم که مورد اعتماد آنها هستند، دل های مردم را به حقایق این انقلاب متوجه کنند، میسر نمی شد.

بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری 6/ 12/ 1388

***

شما دیدید فتنه ای به وجود آمد، کارهایی شد، تلاش هایی شد، آمریکا از فتنه گران دفاع کرد، انگلیس دفاع کرد، قدرت های غربی دفاع کردند، منافقین دفاع کردند، سلطنت طلب ها دفاع کردند؛ نتیجه چه شد؟ نتیجه این شد که در مقابل همه این اتحاد و اتفاق نامیمون، مردم عزیز ما، ملت بزرگ ما در روز 9 دی، در روز 22 بهمن، آنچنان عظمتی از خودشان نشان دادند که دنیا را خیره کرد.

خطبه های نماز جمعه تهران 14 / 3 / 1389

***

فتنه سال گذشته جلوه ای از توطئه دشمنان بود؛ فتنه بود. فتنه یعنی کسانی شعارهای حق را با محتوای صددرصد باطل مطرح کنند، برای فریب دادن مردم بیاورند. اما ناکام شدند. هدف از ایجاد فتنه، گمراه کردن مردم است. شما ملاحظه کنید؛ مردم ما در مقابله با فتنه، خودشان به پا خاستند. 9 دی در سراسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه گران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت همان طوری که گویندگان و بزرگان و همه، بارها گفته اند یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه این است که مردم بیدارند، هوشیارند. دشمنان ما باید این پیام را بگیرند. آن کسانی که خیال می کنند می توانند میان نظام و مردم جدایی بیندازند، ببینند و بفهمند که این نظام، نظام خود مردم است، مال مردم است. امتیاز نظام ما به این است که متعلق به مردم است. آن کسانی که با همه وجود نظام جمهوری اسلامی را و اسلام را و این پرچم برافراشته را در این کشور نگه داشته اند، در درجه اول خود مردمند؛ دشمنان ما این را بفهمند.

بیانات در دیدار هزاران نفر از مردم استان گیلان 8 / 10 / 1389

***

در قضیه 9 دی سال 88 یک نکته اساسی است و آن نکته برمی گردد به هویت انقلاب و ماهیت انقلاب. یعنی همان روحی که حاکم بود بر اصل انقلاب ما و آن حضور عظیم بی نظیر تاریخی در سال 57، همان روح در ماجرای 9 دی نشان داده شد؛ کما این که در قضایای گوناگون دیگر هم نشان داده شده، لیکن در 9 دی به شکل بارزی نشان داده شد؛ به طوری که جای انکار و تردید و تأمل برای هیچ کس از بدخواهان و دوستان و دشمنان و دیگران باقی نگذارد. آن روح چه بود؟ روح دیانت حاکم بر دل های مردم بود. پس اینجا ما دو تا عنصر در کنار هم داریم: یک عنصر، عنصر مردم است؛ که مردم در هر کشوری، در هر جامعه ای، اگر چنانچه همت کنند، بصیرت به خرج بدهند، عمل کنند و وارد میدان بشوند، می توانند همه مشکلات را حل کنند. یعنی بزرگ ترین کوه ها در مقابل حضور مردم از بین می رود؛ می توانند کوه های بزرگ را جابه جا کنند. این حقیقت آشکاری است که بسیاری از تحلیلگران اجتماعی در کشورهای اسلامی و دیگر کشورها آن را درست لمس نکردند، درک نکردند؛ ما این را لمس کردیم. هنر بزرگ امام بزرگوار ما هم همین بود....

یکی از خصوصیات دیگری که در حادثه 9 دی هست، که باز آن را کاملاً به حوادث انقلاب نزدیک می کند، مساله عاشوراست. یعنی در حوادث اول انقلاب هم محرم پیش آمد و امام آن نکته عظیم عجیب تاریخی را بیان کردند: «ماهی که خون بر شمشیر پیروز است». این حرف کوچکی نیست: پیروزی خون بر شمشیر. ماها عادت کرده ایم، این حرف ها را هی تکرار می کنیم؛ کأنه عمقش گاهی از یادمان می رود. خون بر شمشیر پیروز می شود، مظلوم بر ظالم فائق می آید، کشته بر کُشنده فائق می آید؛ این همان چیزی است که در عاشورا پیش آمد. امام این را در محرم سال 57 مطرح کردند، در قضیه 9 دی هم باز پای امام حسین(ع) در میان بود، پای عاشورا در میان بود. اگر آن حرکات سخیف و در واقع گریه آور از سوی این گروه های ایضاً سخیف، در عاشورا پیش نمی آمد، این حرکت عظیم و این تحرک عمومی مردم معلوم نبود به این شکل به وجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.

بیانات در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت ۹ دی (12/9/1390



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : سه شنبه 9 دی 1393برچسب:, | 9:14 | نويسنده : شهروند مراغه ای |